Anna Scott Blutgeschwister Elisa Cortes Jota Mas Ge Khujo Marimekko M'Braze PAS René Smit
M'Braze

Slow cotton for relaxed people is het motto van M'BRAZE, een casual modemerk voor vrouwen en mannen. Onze ontwerpers maken kleding waarin je jezelf kunt zijn. Met veel aandacht voor belijning, pasvorm en oog voor detail.

Alle kleding van M'BRAZE wordt gemaakt met respect voor mens en milieu. Van biologische katoen. Dus zonder kunstmest en levensgevaarlijke bestrijdingsmiddelen. De katoen groeit in zijn eigen tempo en krijgt alle tijd om een mooie, lange en sterke vezel te ontwikkelen. Pas als de katoenbollen helemaal rijp zijn, worden ze voorzichtig met de hand geplukt. Het resultaat is een heerlijk zachte kwaliteit katoen, die voelt als een tweede huid. De ontwikkelingshulp-organisatie Solidaridad ondersteunt M'BRAZE actief bij het verduurzamen van de keten in landen als Peru, India en Afrika.

MADE-BY
M'BRAZE was het eerste traceerbare modemerk in Nederland. In ieder kledingstuk vindt je het blauwe knoopje van MADE-BY. Ieder knoopje heeft een codenummer. Als je iets van M’BRAZE koopt, dan kun je het codenummer invoeren op onze homepage en het levensverhaal van je kledingstuk te weten komen. En de mensen in de katoenketen ontmoeten die aan je kledingstuk hebben meegewerkt: de katoenplukker, de katoenwever en de ontwerper.

SimpleViewer requires Macromedia Flash. Get Macromedia Flash. If you have Flash installed, click to view gallery.