Anna Scott Blutgeschwister Elisa Cortes Jota Mas Ge Khujo Marimekko M'Braze PAS René Smit
René Smit

René smit premium fashion wear is een Nederlands merk gespecialiseerd in jeans voor vrouwen vanaf 30 jaar. René smit ontwerpt jeans voor verschillende lichaamsvormen met speciale aandacht voor een goede fit, óók voor de grotere maten. René smit is herkenbaar aan de hoge kwaliteit van stof en afwerking en de stijlvolle details. Maatvaste modellen, altijd met dezelfde fit en passend in het modebeeld. Voor de zelfbewuste en ondernemende vrouw van deze tijd.

Filosofie Er is niets zo veranderlijk als de modewereld. Trends volgen elkaar in hoog tempo op. In deze dynamiek wil je natuurlijk wel eens experimenteren, maar je wilt vooral een goede basisgarderobe hebben. Kleding die goed zit en bij je past. Waarin je laat zien wie je bent en je helemaal jezelf kunt zijn. Deze kleding wil je het volgende seizoen opnieuw kunnen kopen. Misschien van een andere stof of in een andere kleur maar de basis moet hetzelfde zijn. Want die past bij jou! Bij rené smit zijn veel modellen daarom ieder seizoen opnieuw verkrijgbaar. Herkenbaar, maatvast en steeds dezelfde pasvorm. Dus geen zoektochten meer naar die ene broek, maar wetend en vertrouwend dat die ene broek er gewoon is. Dat is rené smit.

Productie In de keuze van de producenten is rené smit kritisch. De jeans worden geproduceerd in Turkije. De leveranciers worden geselecteerd op de wijze waarop zij met hun medewerkers en hun omgeving omgaan en hun gevoel voor kwaliteit en perfectie. Door de regelmatige bezoeken aan de producenten en de uitgebreide kwaliteitscontrole waarborgt rené smit goede jeans die met aandacht voor mensen en hun omgeving worden gemaakt.

SimpleViewer requires Macromedia Flash. Get Macromedia Flash. If you have Flash installed, click to view gallery.