Welkom bij da´s Apart

Een kledingzaak waar gastvrijheid, service en de sfeer net zo belangrijk zijn als de juiste kleding vinden. Waar we oog hebben voor mode maar zeker ook voor uw wensen. Waar uitdrukkingen als details, vakmanschap en een eigenzinnige stijl helemaal passen. Maar het moet wel dagelijks draagbaar blijven. Onze lijfkreet is niet voor niets "Mensch, durft te kleeden!"

Nieuws

21-04-2008 Nieuwsbrief
Met informatie over o.a. korting voor vaste klanten; René Smit, jeans met een goede pasvorm; Nieuw: Anna Scott, M'Braze - biologisch katoen en meer. Lees verder

21-04-2008 Hoedenmaakster aan het werk tijdens de 2 meimarkt
Op vrijdag 2 mei 2008 wordt de 24e meimarkt in Sas van Gent gehouden van 14.00 tot 22.00 uur. Van 18.00 tot 22.00 uur is er ook nog 'Marktblaas'. Een tiental dweilbands die overal in het centrum van Sas van Gent optreden. Uiteraard ook bij de terrassen.
Tijdens de meimarkt kunt u bij ons een hoedenmaakster aan het werk zien. Echt iets aparts dus.
Verder presenteren we die dag nog kleding gemaakt van biologisch katoen. Lees verder
Let op!: i.v.m. Hemelvaartsdag is de meimarkt verplaatst van donderdag 1 mei naar vrijdag 2 mei 2008.

28-03-2008 Nieuwe website
We zijn er trots op dat de nieuwe website in de lucht is. Overzichtelijker, rustiger, betere achtergrondinformatie over de kleding en ook heel belangrijk; beter actueel te houden. Bij een aantal merken ontbreken de foto's nog. Deze volgen in de loop van deze week. Veel kijkplezier en tot binnenkort in de winkel.

28-03-2008 Nieuw: M´Braze. Kleding van biologisch katoen.
Slow cotton for relaxed people is het motto van M’BRAZE, een casual modemerk voor vrouwen en mannen. De ontwerpers van M’BRAZE maken kleding waarin je jezelf kunt zijn. Met veel aandacht voor belijning, pasvorm en oog voor detail. Lees verder